Dekbedovertrekset Maya
Beddengoed • Dekbedovertrekset Maya


Waterbed in Boxspring design
Waterbed • Waterbed in Boxspring design


Evolution hoek-inloopkast
Kledingkast • Evolution hoek-inloopkast


Swissflex Bridge
Bedsysteem • Swissflex Bridge


T: 040-295 4233
Veldhoven
// Boxspring

Een deel van het aanbod van House of Bedding betreft boxsprings, zowel het 'Scandinavisch concept' maar ook de normale opbouw zonder topper.
Kreamat, Ubica en Ultima boxsprings vindt u in de showroom.

Daarnaast natuurlijk de bodems van Swissflex met het unieke Bridge systeem, maar ook de klassieke bodem Uni 20. Instelbare bodems van Ultima, Cox en standaard bodems van diverse leveranciers zijn te combineren met de Geltex Inside by Ubica en Swissflex, of met de matrassen van Ultima, Kreamat of van Landschoot.

Het brede aanbod bodems en matrassen zorgt voor een grote flexibiliteit. Zo zoeken wij voor u de beste combinatie. Ieder bed is maatwerk.

 

Ubica Exellence

Hoe druk je dag ook was, in de boxsprings van Ubica is het altijd heerlijk thuiskomen. De uitgekiende bedoplossingen trakteren je op de luxe die je verdient.

Stel eenvoudig zelf je Boxspring samen: Boxen, hoofdbord, matrassen, stoffen en poten. Zo is het bed geheel naar jouw wens in comfort en uitstraling. Deze voordelige set is ook leverbaar met GeltexInside matrassen en verkrijgbaar vanaf € 2399,-!!

 

Ultima profielbox

De profielbox is leverbaar met 4 voorgedefinieerde lichaamsprofielen, waarbij  is uitgegaan van de internationale standaard die ook in de kledingindustrie gebruikt wordt.

Het profiel kan worden bepaald aan de hand van de lichaamsbouw waarbij de schouder, taille en heupzone bepalend zijn voor de keuze van het profiel. Daarnaast wordt er gekeken naar het lichaams gewicht en de lichaams lengte. De profielbox verbetert hierdoor de ligging van elke matras. 

Op de profielbox is een omruilgarantie van 60 dagen van toepassing.

 

Kreamat

Minimalistisch in vorm wil niet zeggen minimalistisch in ergonomie.

Een nieuwe boxspring is geboren in zijn meest minimalistische vorm. De unieke gepatenteerde Kreamat techniek zorgt ervoor dat het lichaam. In zijn natuurlijke houding wordt aangestuurd. Gewoonweg op en top hoogwaardig gezond ligcomfort.

Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects