8,8!

Een mooi plaatje met een goed ligcomfort

Het brede aanbod bodems en matrassen zorgt voor een grote flexibiliteit. Zo zoeken wij voor u de beste combinatie. Ieder bed is maatwerk. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden:

 

Ultima Boxspring

Hoe druk je dag ook was, in een goede boxspring het altijd heerlijk thuiskomen. De uitgekiende bedoplossingen trakteren je op de luxe die je verdient.

Stel eenvoudig zelf je Ultima boxspring samen: Boxen, hoofdbord, matrassen, stoffen en poten. Zo is het bed geheel naar jouw wens in comfort en uitstraling.

 

 

 

 

 

Ultima profielbox

De profielbox is verkrijgbaar in dezelfde mooie uitstraling als de bovenstaande maar is dan leverbaar met 4 voorgedefinieerde lichaamsprofielen, Ook een hoog/laag boxspring die later kan worden omgeouwd naar een zorgbed behoort tot de mogelijkheden.

Als u naar deze profielen kijkt waarbij  is uitgegaan van de internationale standaard die ook in de kledingindustrie gebruikt wordt, klinkt het logisch dat u profiel V geen T-shirt kunt aantrekken dat is gemaakt voor profiel A. Als die mensen op een bed gaan liggen speelt dat profiel een even grote rol, maar daar staan maar weinig adviseurs bij stil, laat staan fabrikanten van bedden. Ultima is daarin vooruitstrevend.                               

Het profiel wordt bepaald aan de hand van de lichaamsbouw waarbij de schouder, taille en heupzone bepalend zijn voor de keuze van het profiel. Daarnaast wordt er gekeken naar het lichaamsgewicht en de lengte. De profielbox verbetert hierdoor de ligging van elke matras, die op deze box wordt gebruikt.

De profielbox is in twee hardheden verkrijgbaar en er geldt een omruilgarantie van 60 dagen.

 

 

 

 Zorgbedden                                                                                                                                   

Ultima zorgbedden, zijn eigenlijk ontzorgbedden.

Het verstellen van het bed maakt het makkelijker voor de in- en uitstap voor u, maar zorgt ook voor een betere toegankelijkheid onder het bed in verband met hygiëne, daarnaast is de hooglaagfunctie gecombineerd met een anti-Trendelenburg functie, wat betekent dat het gehele bed onder een hoek kan worden geplaatst. Los van de functie van verstelbaarheid van het liggedeelte. Een versteld liggedeelte blijft een bed (zie foto), maar als u dan het frame onder een hoek gaat plaatsen verandert dat in een zitfunctie. Zeer plezierig als u wat langer in bed wilt blijven, of bij het TV kijken.


Swissflex Box

Nieuw is de Swissbox met de klassiek boxspringlook, maar het vernuftige interieur van de zelfregulerende Bridge technologie, waar de bodems van Swissflex beroemd om zijn. Best of both worlds noemen we dat. Vlak, twee of vier motoren om het bed optimaal te verstellen en combineerbaar met alle matrassen uit het assortiment van House of Bedding.

Geoptimaliseerde zone-indeling met een aangepaste lende- en schouderondersteuning en verend over het gehele oppervlak.

Verschillende hoofdborden, poten en mooie stoffen maken het plaatje af, ook leverbaar met een half zo hoog ondergedeelte.