8,8!

Wat maakt een bed een goed bed

"Een bed is een bed" is een regelmatig gehoorde uitspraak. Als u zo ook een TV, auto, meubels of andere zaken koopt dan bent u op de verkeerde website aanbeland.

Een bed is een slaapplaats waarin het lichaam gedurende de nacht op een goede manier dient bij te komen van het leven overdag.
's Morgens dient u uitgerust te zijn en de nieuwe dag weer aan te kunnen. Dat betekent dat het lichaam niet alleen fysiek, maar ook mentaal dient te herstellen gedurende de 6-8 uur die u slaapt. Om dat te kunnen bewerkstelligen is lekker liggen niet genoeg. De bedcombinatie bodem-matras-kussen moet worden afgestemd op uw lighouding, lengte, gewicht en warmtebehoefte.

Goed slapen betekent dat er drukverlaging, drukverdeling, ondersteuning, ontspanning, stabiliteit en een goed klimaat moet zijn in deze combinatie. Dat is helemaal niet zo simpel.


Bart van de Rijt, slaapspecialist sinds 1987, heeft een TÜV certificering als kwaliteitsadviesuer slapen van de Swiss Bedding Academy. Sinds kort ook Slaapcoach om de geheimen van goed slapen nog beter te kunnen verwerken in zijn advies. Hij helpt u graag, via een slaapanalyse, om een goede combinatie voor u samen te stellen.

Als u nadenkt over het uiterlijk en wat het u waard is om goed te slapen, dan komt u gerust langs in de showroom voor een open gesprek over uw toekomstige nachten. 10 jaar slapen zijn ongeveer 27.000 uren met uw ogen dicht, althans dat is de bedoeling. Zet dat eens af tegen de uren die u in een auto zit en kijk dan eens naar het verschil in kosten per uur? Sijpelt het belang van prioriteiten stellen langzaam door?

 

Gerelateerde producten: