8,8!

Verschillende type bedbodems

Bedbodems zijn er in alle soorten en uitvoeringen, variërend in prijs, maar zoals voor elk product geldt ook hier dat kwaliteit iets meer mag kosten. Laat u niet van de wijs brengen door misleidende aanbiedingen, waarbij u altijd een combinatie moet kopen. De keuze van de bodem moet worden afgestemd op de matras of andersom en is, zoals alle advies in bedden, maatwerk. Bij House of Bedding staan  we u hierbij graag terzijde.

In bedbodems zijn verkrijgbaar:                              Voorbeeld Lattenbodem

  • Lattenbodem
  • Schotelbodem (zie plaatje)
  • Spiraal (niet in assortiment)
  • Boxspring met pocketveren
  • Box met lattenbodem ingebouwd

Voor latten- en schotelbodems geldt dat deze liefst een behoorlijke veerweg hebben voor de latten (aan de zijkant) en de schotels. Ook dienen er diverse zones in de bodem te zitten, die uw lichaam op de juiste plaats op de correcte wijze ondersteunt.
Bij voorkeur zou die bodem instelbaar moeten zijn of een mechanisme hebben dat die zich vanzelf aanpast aan uw contouren, De merken Swissflex Bridge (automatisch) en Cox WL.28 (handmatig) hebben die eigenschappen. Ook afgebeelde Ergopolis schotelbodem met een fraai aluminium profiel is instelbaar en uiteraard in verstelbare versie te leveren (2-, 3- of 4-motorig).

Boxspring is de bodem van een boxspringcombinatie, hetgeen nogal eens voor verwarring zorgt. Ook daarin zijn merken die de bodem afstemmen op uw lichaamsbouw, of de mogelijkheid bieden dat zelf te doen, zoals de nieuwe Swissbox van Swissflex, de Ultima Profielbox of Mybed van Recor.

Spiralen heeft House of Bedding niet in het assortiment, omdat deze niet aan de bovengenoemde voorwaarden voldoen. U koopt met het bekende merk A....... een kwalitatief duurzaam bed, maar zonder comfort.

    

Gerelateerde producten: