8,8!

AYA Unieke bedden

Best Zweeds slaapcomfort

Aya is de godin van de dageraad, wilt u zich ook zo voelen? Wordt uitgeslapen wakker op een prachtig bed en begin opgewekt aan de nieuwe dag, jarenlang vanwege het ergonomische slaapcomfort.

AYA - Beds of Sweden is een Zweeds kwaliteitsprodukt, dat werd bedacht en gemaakt door slimme vrouwen en ervaren mannen, met meer duurzaamheid, oog voor het milieu, een matras die 20 jaar meegaat en een ongekend opmaak gemak. Mooie hoofdborden en poten maken het geheel compleet. Het kan de vergelijking met ander Scandinavisch slaapcomfort zeker aan, u zult versteld staan van het prijsverschil.

 

 

De oplossing: AYA - Beds of Sweden (bekijk hier de collectie)

ZipTopper AYA

                       

 

Aya 03  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Aya of Sweden boxsprings worden gemaakt door het  team van de vroegere eigenaren van Carpe Diem in dezelfde fabriek en met veel van de vroegere medewerkers, gedreven door vakmanschap, liefde voor de natuur en ambitie om de beste bedden te produceren. Kom eens proefliggen in de showroom, u zult verrast zijn.

U krijgt bij het mooie product ook het juiste advies. 37 jaar ervaring, TÜV-gecertificeerd slaapadviseur, Swiss Bedding Academy doorlopen en gecertificeerd Slaapcoach, zorgen ervoor dat u geholpen wordt de juiste keuze te maken voor een jarenlang slaapcomfort dat precies bij uw postuur, gewicht, lengte en slaaphouding past. Dat wordt gecompleteerd met advies voor passend beddengoed en kussens. Plaatsing door eigen monteur.

Slapen wordt genieten op een boxspring van Aya of Sweden.

Pure ambacht en High-end innovatie samen in één bed
Topkwaliteit en het meest innovatieve merk uit Zweden

Een AYA of Sweden gaat u verrassen
Vanaf de avondschemering tot aan het ochtendgloren héérlijk slapen.
Heerlijk ontspannen slapen en tintelfris weer opstaan.

Dat is geen droom, maar echt werkelijkheid
Hier vindt u het verhaal van AYA of Sweden. Geen enkel bed heeft zoveel nuttige innovaties als AYA.

Een topper die nooit meer verschuift
Een hoeslaken dat je vastritst en altijd glad zit. Een matras die ruim 20 jaar meegaat met duurzame materialen. Zweeds handwerk doet de rest.

Massief houten frame
Wat denkt u van het dikste massief houten frame wat ze in Zweden maken? De unieke Zweedse pocketveren die 90 graden gedraaid in het matras zijn gepositioneerd voor 40% meer ondersteuning in de onderrug?

Ontdek de boxsprings in onze showroom
Ontdek zelf hoe fijn AYA of Sweden boxsprings liggen. Er staan 4 modellen AYA boxsprings voor u klaar in onze showroom.

Klik hier voor de pagina met beschijving van de modellen.