8,8!

AYA beds

AYA boxspring collectie

AYA of Sweden sfeerbeeld

 

 

 

 

 

 

 

 

  AYA of Sweden 01

Het instapmodel van AYA of Sweden

Alles begint met het sterke massief houten frame met 25 jaar garantie

De AYA of Sweden 01 heeft een comfortabel Zweeds verenpakket. Verder de gezoneerde matras met een ZipTop topper met hoogwaardig comfortschuim. Duurzaam en passend in de AYA of Sweden filosofie.

De AYA 01 heeft voor een instapmodel al een uitermate hoog comfort. De schouder zakt mooi weg, de rug wordt ondersteund en de heup krijgt de ruimte. Dit dankzij een comfortabele 3-zone ondersteuning.

De afritsbare topper die nooit verschuift, bevat een hoogwaardig comfortschuim. Dit zorgt voor een aangename drukverlaging en goed slaapklimaat en in combinatie met de matras een stabiele ondersteuning van het lichaam.

Klik hier naar de pagina met de unieke aspecten van AYA - Beds of Sweden

AYA of Sweden 02AYA of Sweden 02

Het tweede model van AYA of Sweden

De basis is gelijk aan de uitvoering hierboven:het sterkemassief houten frame met 25 jaar garantie.
De AYA of Sweden 02 heeft een comfortabel Zweeds verenpakket in de gezoneerde matras dat dwars gepositioneerd is en daardoor nog meer ondersteuning kan bieden. Verder de gezoneerde ZipTop topper met hoogwaardig traagschuim.
Duurzaam en passend in de AYA of Sweden filosofie.

De AYA 02 heeft een uniek ligcomfort. De schouder zakt mooi weg, de rug wordt nog beter ondersteund en de heup krijgt de ruimte.
In combinatie met de drukverlagende memory foam topper vormt het de AYA 02 tot een heerlijk ontspannen slaapsysteem.

De afritsbare topper die nooit verschuift, heeft een drukverlagend geperforeerd memory-schuim. Dit geeft prima drukverlaging op spieren en gewrichten en een betere ventilatie zodat u de volgende dag weer soepel uit bed stapt.

 

AYA of Sweden 03

AYA of Sweden 03

Het derde model van AYA: absoluut een aanrader!

Dubbel verenpakket, dubbel plezier

De AYA of Sweden 03 heeft in de matras een luxe Zweeds verenpakket dat dwars gepositioneerd is, gecombineerd met een kleinere X-Pocket voor een nog meer directe en stabiele ondersteuning.

Ook hier een gezoneerde ZipTop topper met 100% natuurlijke Talalay latex. Duurzaam en passend in de AYA of Sweden filosofie.

De AYA 03 heeft een subliem ligcomfort. Dankzij de natuurlijke Talalay Latex topper zakt de schouder nog mooier weg, de rug wordt volledig ondersteund en de heup krijgt optimaal de ruimte.Dit schuim zorgt voor meer drukverlaging op spieren en gewrichten en geeft extra soeplesse en ventilatie.

Gewoon een heerlijk bed.

 

AYA of Sweden 04  AYA of Sweden 04

Quattro Pocket System: AYA of Sweden 04 (nog niet in de showroom)

Dit model heeft het comfortabelste verenpakket: De Quattro-Pocket. Bovenop de comfortabele boxspring veren ligt een matras met een dubbel verenpakket. Een x-pocket met daarop extra hoge pocketveer. Daarop komt daar nog de gezoneerde ZipTop topper met 100% Talalay latex vulling met 'ingebouwd' aan de onderzijde een soft touch pocket.
Deze intelligente mini-pocket geven een nog betere puntelasticiteit met blijvende veerkracht.

Sommige boxsprings moet je voelen of het echt te geloven. De schouder zakt feilloos weg in de speciale schouderzone. De onderrug krijgt maximale support zodat rugklachten echt verdwijnen.

 

 

AYA of Sweden 05AYA of Sweden 05

De elektrisch verstelbare AYA of Sweden 05

Dynamisch en stil.

De AYA of Sweden 05 heeft een dynamische ligcomfort door de unieke luxere 100% natuurlijke Talalay latex topper en de stille en sterke motoren (met maar liefst 10 jaar garantie), laten u comfortabel zittend relaxen èn uitgerust wakker worden.

De AYA of Sweden 05 heeft een uitermate hoog comfort. De schouder past beter in de matras, de ondersteuning uit de matras is fantastisch.
Ook bij elektrisch verstellen blijft u optimaal comfort ervaren omdat de matras èn de topper niet verschuiven. Comfort in alle standen dus.

De verstelbare AYA 05 heeft een een unieke klembescherming ingebouwd, die voorkomt dat kleine of grote vingers bekneld raken wanneer het bed beweegt.