8,8!

Maakt uw bed echt af!

 

 

 

 

 

 

De collectie van Dommelin omvat ook de Plain&Simple collectie, die u geheel zelf samenstelt qua kleur en materiaal, van platte katoen tot 600 count satijn.

 

Een goed bed is pas echt een goed bed met het juiste beddengoed, denk maar eens aan warmte- en vochtregulatie. Ook hierin zal House of Bedding u met een passend advies dienen. Uiteraard treft u een compleet assortiment beddengoed aan bestaande uit hoeslakens, dekbedden, overtrekken, kussens, zitkussens, moltons etc.

In dekbedden heeft House of Bedding een mooi assortiment, van merken als Texelana, Cassenz en een prachtige collectie van Traumina.
Voor elke slaper een geschikt dekbed in moderne synthetica, natuurhaar, katoen of dons.

De mooiste Stretch hoeslakens van Formesse: Bella Donna, volop op voorraad in vele kleuren.

Het best omsluitende hoeslaken in katoen, percal of satijn binding van de mooistebindingen, evenals bijpassende matrasbescherming en een mooie collectie dekbedovertrekken vindt u uiteraard ook in de collectie, een mooi assortiment van Dommelin.

Een apart hoofdstuk! Een kussen is een hoofdzaak maar kan een enorme kopzorg zijn. Zeker wanneer de verkeerde keuze wordt gemaakt. Een kussen 'passen' is een must en liefst op het bed van uw keuze. House of Bedding heeft bijna altijd een passend kussen.

Voor verder informatie loopt u het beste door het menu.