8,8!

Scherpe aanbiedingen

 

Opruiming showroommodellen

Wij blijven de showroom vernieuwen met andere producten en merken. Daarvoor maken we ruimte met deze showroomaanbiedingen.
Loze van-voor aanbiedingen doen we niet aan, showroomkortingen zijn werkelijke kortingen op topproducten!!

Kijk hieronder voor het huidige aanbod:

Kreamat Daybed Sedes

90x210, zithoogte 48cm
van € 3.058,00 voor € 2.100,00

Het Sedes daybed is een ideale, prachtig vormgegeven uitvoering die men kan gebruiken als bank, in vlakke stand, maar vooral een bed om overdag even te loungen, een powernap te doen of in verstelde stand, te gebruiken om te relaxen. Gun uw lichaam en mind tussendoor de rust die ze verdienen. De voet is prachtig strak in antraciet en de bediening is uiteraard draadloos.

De prachtige groene stof past in veel interieurs, of het nu thuis of op kantoor is.


_______________________________________________________________________________________________________________________

Waterbed met hoofdsteunen

Een bijzonder exemplaar is een softside waterbed met hoofdsteunen, wat gecombineerd kan worden met het model Quatro van Stretch-Top. Het merk bestaat niet meer, maar de bedden zullen nog lang in omloop zijn, vanwege hun kwaliteit zijn ze prima te refurbishen.

Hier geldt dat u zelf de inhoud/samenstelling kiest, alleen is hier de zithoogte wat lager. Voor dit bed betaalt u een pak minder dan de nieuwprijs. Er is een uitvoering met kussens in zwart of blauw kunstleer. Kom het testen in de showroom.

________________

Diverse type matrassen 90x200 of 90x210 nu met 35 tot 70% korting!
O.a. Versa 22 Geltex, Ultima Cum Laude en Norma Aura e.a.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

De middendeur van deze kast is aluminium met matglas. De breedte van de kast is 235cm en de hoogte 228cm. De kast wordt geleverd met een aantal accessoires, o.a. 3-laden kast en interne verlichting. Van 3239,00 voor 1.695,00 euro.

 


Softside waterbed refurbished

Informeer naar het aanbod van refurbished waterbedden,
Dat varieert regelmatig.

Deze zijn dan variërend in maat en aankleding, waarvan de 'hardware' wordt hergebruikt en de 'software' nieuw is. Kijk voor meer informatie op de site van Waterslaper.
 

Inruil van uw gebruikte waterbed

Ook een waterbed slijt!  U krijgt een soort kuilvorming in de PVC, waardoor u dieper gaat wegzakken en dus minder goed ondersteund wordt. Doorgaans gaat een goede watermatras zo'n 10-12 jaar mee. Handel niet te snel door uw waterbed weg te doen, maar overweeg de aanschaf van een nieuwe matras en accessoires. Goedkoper en weer optimaal slaapcomfort.
Bij aanschaf van een nieuwe matras voor uw waterbed, kunt u uw oude matras inruilen op de nieuwe watermatras, scheelt u een hele hoop werk en een ritje naar de stort.

Voor klanten die van het waterbed willen afstappen wordt hun oude waterbed ingeruild op een bed van House of Bedding. Voordeel is dat men bij House of Bedding precies weet wat u zoekt als u van een waterbed afstapt. Niet te koud en zeker niet te hard! 35+ jaar ervaring komen hier weer tot hun recht!